Download DEDEMAN 3.5.1 APK

Download DEDEMAN 3.5.1 APK

(3167)Apps, Shopping

App Information of DEDEMAN

App Name DEDEMAN v3.5.1
Genre Apps, Shopping
Size9.0 MB
Latest Version3.5.1
Get it On Google Play
Update2021-06-15
Package Namecom.dedeman.mobile.android
Rating ( 3167 )
Installs500,000+

Aplicația Dedeman – Dedică-te planurilor tale, oriunde și oricând.

Descarcă aplicația și comandă în siguranță produse pentru casa și grădina ta sau află tot ce te interesează despre produsele favorite.

Descoperă oferte și produse noi în Catalogul Dedeman

În fiecare lună, ai acces la noutăți privind produsele și sutele de promoții în catalogul Dedeman. Descarcă aplicația și vei putea vizualiza ofertele complete și sincronizate cu cele de pe site.

Comandă online din aplicație cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazin

Ai posibilitatea să comanzi online tot ce dorești direct din aplicație. Adaugi produsele în coșul de cumpărături, alegi modalitatea de plată și livrare dorită și finalizezi comanda, toate din siguranța casei tale.

Păstrează-ți datele salvate în Contul tău

Te poți autentifica rapid în contul tău atât în aplicație, cât și pe site-ul Dedeman, prin introducerea adresei de e-mail și a parolei setate. Astfel, vei avea permanent acces la date precum: istoricul comenzilor, date de livrare și facturare, liste personalizate cu produse favorite, etc.

Scanează codul și află detalii despre produs

Vrei să afli informații detaliate despre produsele disponibile în magazinele Dedeman? Deschide aplicația Dedeman, scanează codul de bare al produsului aflat la raft și află instant detaliile tehnice și avantajele acestuia.

Identifici rapid cel mai apropiat magazin Dedeman

Selectează-ți județul și localitatea sau permite aplicației să acceseze locația dispozitivului și astfel identifici rapid cel mai apropiat magazin Dedeman și programul acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *