Free Download TvMAK.Com – SHQIP TV 9.23 APK

Free Download TvMAK.Com – SHQIP TV 9.23 APK

App Information of TvMAK.Com - SHQIP TV

App Name TvMAK.Com - SHQIP TV v9.23
Genre Games, Video Players & Editors
Size6.3 MB
Latest Version9.23
Get it On Google Play
Update2020-12-13
Package Nameap.tvmak.com
Rating 10.0 ( 2197 )
Installs500,000+

-Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonin tuaj Android.
-Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar

Ne i transmetojme vetem kanalet të cilat kemi leje

Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje.

Programi punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga interneti juaj per dallim nga çdo app tjeter

TvMak është platformë televizive pa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri juaj ose nga telefonat Android dhe iPhone.

-PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE

(Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni në www.TvMAK.Com)
Bug fix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *